Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsbröd med havre och vetegroddar

 
Skriv ut

Nyttigt bröd som är enkelt att baka. Mitt alldeles egenkomponerade recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och rör i havregrynen, vetegroddarna och margarinet. Låt svalna. Blanda i allt utom valnötterna. Låt jäsa 40 min i bunken.
  2. Baka ut och platta till degen. Fördela valnötterna i mitten och rulla ihop en en liten avlång limpa. Nu ligger valnötterna på rad i mitten.
  3. Låt jäsa på plåt i 40 minuter eller tills Du ser att limpan jäst upp lite.
  4. Grädda i 180 grader i 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.