Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötspasta med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Käkade för nån vecka sen denna valnötspasta och det var mycket gott! För att göra maten lite roligare fräste jag lite grovt hackade champinjoner i vitlök, så hade vi det och smått hackade sockerärtor till. Mycket gott och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Mixa pinjenötter, valnötter, ströbröd, vitlök, olivolja, salt och peppar i en hushållsmixer. Koka upp mjölken/grädden, slå den över nötterna och mixa ihop. Blanda valnötsåsen med den nykokta pastan och champinjonerna. Servera med riven pecorinoost och garnera med krossade valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.