Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilj- och citronyoghurtparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvlig och sval är desserten, parfait smaksatt med vanilj och citron

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden tjock. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. Blanda äggsmeten med vaniljsocker, citronlikör och yoghurt.
  3. Vänd ner den vispade grädden och häll smeten i en kransform som rymmer ca 1 ½ liter. Täck med plastfolie och frys parfaiten minst 4 timmar.
  4. Låt parfaiten stå framme i rumstemperatur ca 20 minuter innan den ska ätas.
  5. Servera jordgubbar eller andra bär till.
  6. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.