Jätte goda cupcakes som kan "frostas" men är också goda utan. Förlåt för den kassa kvalitet på bilden.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Smeten:
Rör margarin och lite av strösockret mjukt med elvisp, blanda i ett ägg och lite mer strösocker. Blanda i de sista två äggen och strösocker och rör tills det är väl blandat (ungefär 3-5 min).
- Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk).
- Fyll smeten i cupcakes formar och lägg på den rivna marsipanen, tryck ev försiktigt ner marsipanen med en gaffel eller liknande.
- Grädda mitt i ugnen ungefär 12-15 min allt efter hur stora de är.
- Frosting:
Vispa ihop allt och bred på cupcakesen när de har svalnat. Låt stå kallt före servering.
Publicerat den
18 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar