Smula sönder jästen i en degbunke. Smält margarinet i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm spadet till 37 grader, fingervarmt. Rör ut jästen i lite av spadet. Tillsätt resten plus salt, socker och vetemjöl, utom 1-2 dl. Arbeta ihop degen så den blir blank och smidig. Tillsätt mera mjöl om den är för klistrig. Låt degen jästa till dubbet storlek under duk i bunken, ca 40 min.
Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig igen. Dela i 4 delar. Kavla ut en del i taget till en avlång platta. Bred 25 g margarin på ena halvan. Vik den andra över.
Kavla försiktigt ut degen till avlång platta igen. Bred 25 g margarin och strö över socker och vaniljsocker. Rulla ihop från kortsidan. Skär rullen i 12 skivor och lägg i pappersformar. Låt jäsa i 40min - 1 timme.
Pensla med uppvispat ägg. Grädda i 250 grader 5-7 min. Låt bullarna kallna under duk på galler. Rör ihop florsocker och vatten till en rätt fast glasyr. Ringla lite på varje bulle.