Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljcréme fraiche med balsamico och bär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sött och syrligt i härlig kombination är tillsammans med säsongens bär en fin avslutning på måltiden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa ihop créme fraiche med vanilj och honung i en bunke och ställ den kallt i kyl.
  2. Sjud balsamicovinägern med sockret i en kastrull tills den börjar tjockna. Ta från plattan och låt svalna.
  3. Skölj och plocka bort vinbären från kvistarna. Klicka créme fraichen i skålar, ringla över balsamicoreduktionen och toppa med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.