Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljcremefyllda hallon- och pistagemuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Inte provat ännu.. Men som sagt älskar ju alla i form av muffins och cupcakes, så de är säkert super goda!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman ägg, socker och smält smör. Vispa sedan ihop det med mjölk, bakpulver och mjöl. Fyll formarna knappt till hälften med smet. Klicka sedan ut ca 1-2 tsk marsancreme i mitten och fyll sedan nästan hela formen med smet. Lägg 3-5 hallon på smeten och strö över med hackade pistagenötter. Grädda på 225°C i mitten av ugnen i 12 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saxa 29 mars 2011

    Jättegoda o lättarbetad smet! Går att variera mycket...

  • nanna03 31 maj 2011

    Mumsigt somriga! Blir ett gäng med spritsad grädde ovanpå till min 1-åring istället för tårta :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.