Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljgratinerad rabarber

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt i rabarbertider .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda rabarber, kanel och socker i 4 små, ugnssäkra formar eller en stor form. Grädda rabarbern i mitten av ugnen ca 15 min. Ta ut formarna. Hit kan man förbereda.
  3. Fördela kvarg över rabarbern. Strö över socker och mandel. Höj ugnstemperaturen till 250 grader. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min tills det börjar få färg.
  4. Servera med t ex biscotti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.