Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljkokt quinoa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Proteinrik gröt med bär och knaprig topping är en perfekt start på dagen eller som ett matigt mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ge quinoan ett snabbt uppkok och häll av det första kokvattnet för att bli av med bitterämnen.
  2. Tillsätt mandelmjölk, vaniljpulver och salt. Koka upp quinoan igen. Sänk värmen och låt puttra 10-12 minuter. Rör under tiden.
  3. Servera quinoan med blåbär, pekannötter och dadlar. Ringla över agavesirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.