Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Kladdigt och mumsigt med vaniljröran i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med krämen. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda marsanpulvret med mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret. Sjud krämen under omrörning tills den tjocknar. Låt den sedan kallna.
  2. Rör matfett och socker poröst med elvisp. Tillsätt äggen, ett i taget.
  3. Blanda mjölet med bakpulvret och vaniljsockret. Rör ner blandningen i smeten.
  4. Ställ 18 muffinsformar i en muffinsplåt eller på en bakplåt.
  5. Fördela smeten i formarna. Lägg en klick kräm på toppen av varje kaka.
  6. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt dem svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Stina96 3 februari 2011

    Jag gjorde såna här fast jag la i en liten bit jordgubb i muffinsen också! MUMS!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.