Kladdigt och mumsigt med vaniljröran i.
Instruktioner
- Börja med krämen. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda marsanpulvret med mjölken i en kastrull.
Tillsätt sockret. Sjud krämen under omrörning tills den tjocknar. Låt den sedan kallna.
- Rör matfett och socker poröst med elvisp. Tillsätt äggen, ett i taget.
- Blanda mjölet med bakpulvret och vaniljsockret. Rör ner blandningen i smeten.
- Ställ 18 muffinsformar i en muffinsplåt eller på en bakplåt.
- Fördela smeten i formarna. Lägg en klick kräm på toppen av varje kaka.
- Grädda kakorna mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt dem svalna på galler.
Publicerat den
15 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag gjorde såna här fast jag la i en liten bit jordgubb i muffinsen också! MUMS!