Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljmuffins med jordgubbstopping

(2 kommentarer)  
Vaniljmuffins med jordgubbstopping Vaniljmuffins med jordgubbstopping
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kanon gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner oljan och vaniljyoghurten.
  2. 2. Blanda de torra ingredienserna för sig, och dofta sedan ner dem genom en sil.
  3. 3. Häll upp smeten i muffinsformar, cirka 12 vanliga, eller 6 jumbomuffins. 4. Gräddas i 225 grader cirka 15-20 minuter. Vanliga muffins i mitten av ugnen, jumbosar i botten av ugnen. Kolla gärna med en provsticka om muffinsen är klara!
  4. 5. Gör glasyren. Spritsa på muffinsarna när de är kalla

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lilas 18 januari 2011

    Jättegoda muffins tycker vi i våran familj :). En femma från oss! Mvh Lilas.

  • soccermum 9 juli 2011

    Jättegoda! Jag gjorde iofs frostingen med vanligt florsocker samt smultronessens men det blevbra det också :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.