Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valles vaniljmuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Läckra muffins med guldgul vaniljfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med krämen. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda marsanpulvret med mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret.
  2. Sjud krämen under omrörning tills den tjocknar. Låt den sedan kallna.
  3. Rör matfett och socker poröst med elvisp. Tillsätt äggen, ett i taget.
  4. Blanda mjölet med bakpulvret och vaniljsockret. Rör ner blandningen i smeten.
  5. Ställ 18 muffinsformar i en muffinsplåt eller på en bakplåt.
  6. Fördela smeten i formarna. Lägg en klick kräm på toppen av varje kaka.
  7. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt dem svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Okänd 9 januari 2008

    Håller med om att de var läckra!

  • roor 17 januari 2008

    fett goda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.