Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemumma- och vaniljmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Muffins finns i det oändliga med olika fyndigheter i!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner oljan och vaniljyoghurten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och dofta sedan ner dem genom en sil.
  2. Häll upp smeten i muffinsformar, ca 12 vanliga, eller 6 jumbomuffins. Strö råsocker eller pärlsocker över muffinssmeten.
  3. Gräddas i 225°C ca 15-20 min. Vanliga muffins i mitten av ugnen, jumbosar i botten av ugnen. Kolla gärna med en provsticka om muffinsen är klara!
  4. Är man mjölkproteinallergiker går det fint att byta ut yoghurten mot solhavre!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 12 september 2008

    Hade ingen vaniljfil hemma så jag tog vanlig fil. Jag älskar kardemumma så jag ger dem full pott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.