Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins -äggfria och mjölkfria

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Här är ett recept på laktos fria och ägg fria chokladmuffins, kan även bli vaniljmuffins om man tar bort kakaon och tillsätter 1 matsked vaniljsocker! Enjoy!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop alla torra ingredienser först. Tillsätt mjölken. Smält margarinet och häll det i smeten. Häll i smeten i muffinsformar och grädda muffinsarna i 225 grader i 8-10 min.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Johannahjelm 3 oktober 2011

    Hade dem inne i 8min precis och tyckte dem blev för torra :/

  • lindaG85 7 oktober 2011

    Konstigt att dina vart torra.. mina brukar få stå inne minst 10 min annars e dom nästan kladdiga :S Fast dom e goda =)

  • lenasj65 5 november 2011

    Ett tips för att göra dem extra goda är att blanda ihop lite smält mjölkfritt margarin, florsocker o kakao till en krämig konsistens o ha som topping!

  • milla751 13 januari 2012

    Hej ville bara tala om att dem blir lika goda om man byter ut vetemjölet till glutenfri fin mix.min son som är allergisk mot både ägg,mjölk och gluten älskar dessa.

  • zingoxa 25 april 2012

    supergoda muffins med härlig konsistens. Fast vi i familjen tycker bäst om dom som vanilj muffins. Hade inne dom 9 min o dom blev perfekta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.