Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpannacotta med hjortronsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vaniljpannacotta som serveras med en soppa gjord på hjortron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till hjortronsoppan och ställ den kallt. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och vaniljstång. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i gräddblandningen. Sila. Låt svalna något.
  2. Häll smeten i 4 glas eller en liten form. Ställ i kyl att stelna 3–4 timmar eller över natten.
  3. Stjälp upp pannacottan i en djup tallrik. Häll soppa runt och dekorera med färska eller frysta hjortron som gärna legat i lite sockerlag.
  4. Garnera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.