Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljpudding med jordgubbar och honungsrån

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

3 överraskningar i en underbar dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pudding: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm upp mjölk, socker, grädde och vaniljstång precis till kokpunkten, dra åt sidan.Tillsätt de blötlagda gelatinbladen och citronskalet, blanda ordentligt och låt det svalna.
  2. Topping: Mixa hälften av jordgubbarna med citronsaft och florsocker. Skär den andra hälften av jordgubbarna i kvartar.
  3. Honungsrån: Blanda alla ingredienser. Stryk ut smeten tunt på bakplåtspapper och grädda i 160 grader i 10 minuter. Ta ut och låt svalna.
  4. Servera vaniljpuddingen med jordgubbssås och jordgubbar på toppen. Garnera med honungsrånen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.