Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemoncurd glass

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Syrlig glass och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i lemoncurden i yoghurten och blanda väl.
  2. Det är bra om curden fått stå framme ett tag så den är rumstempererad för då är den lättare att blanda.
  3. Vill du ha den syrlig så pressa ur saften ur limen och blanda.
  4. Vill du ha den sötare så blanda i vaniljsockret. Garnera med limeskivor.
  5. Ställ i frysen i ca 4 timmar.
  6. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LizzyElisabeth 9 juni 2011

    Oj vad gott detta lät... Måste bara prova... Men hur stor burk curd ska man ta???

  • Disen 9 juni 2011

    Jag brukar köpa Robertson`s lemon curd på 320 g.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.