Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och vitchoklad muffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så gudomligt goda när de fått svalna lite. Men går alldeles utmärkta att frysa in och tina och äta senare. Om det finns några kvar vill säga. Lätt att göra i dubbel sats om man vill. Bären och chokladen kan bytas ut mot andra bär och mörkare choklad om man hellre vill det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop de torra ingredienserna. Smält smöret och låt det svalna. Tillsätt yoghurten, margarinet och ägget.
  2. Blanda ihop till en slät smet.
  3. Grovhacka chokladen och de halvtinade hallonen och blanda ner de i smeten.
  4. Dela smeten mellan 12 stora muffinsformar (amerikanska muffinsformar) och grädda i 220 grader i mitten av ugnen ca. 12-15 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • canna1 19 november 2009

    De var mycke goda. De kommer jag baka om

  • Nilsson001 29 december 2011

    Jag hade lite problem med att chokladen fastnade i pappret. I övrigt var dessa muffins jätte goda. Kommer säkert göra dem igen, men provar då att lägga i den vita chokladen samtidigt som hallonen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.