Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljyoghurt- och citronpannacotta med blåbärssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk pannacotta med citronsmak toppad med blåbärssås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt, citronskal, florsocker och vaniljsocker.
  2. Ta upp gelatinbladen och smält i kastrull över svag värme. Blanda i 1 dl av yoghurten med gelatinet. Häll gelatinblandningen i resten av yoghurten och rör om ordentligt.
  3. Häll upp i 4 glas. Låt stelna i kyl ca 2 timmar.
  4. Mixa blåbär, citronskal och florsocker. Sila och häll ovanpå pannacottan vid servering. Garnera med citronmeliss.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilha 24 april 2011

    Jättegott och enkelt! Mycket fräsch! Nästa gång kommer jag ha gelantinblad även i såsen så att det inte blir så mycket lös sås på utan mer två lager...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.