Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljyoghurt med blåbärskompott och champagne

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Efterrätter är goda och ofta lätta att göra. Den här efterrätten är gjord på blåbär och yoghurt med vaniljsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt, socker, vaniljsocker och mjölk.
  2. Koka ihop en sockerlag på socker och vitt vin, ta av från värme och vänd i blåbären.
  3. Servera vaniljyoghurten med blåbärskompotten på och toppa med champagne.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.