Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vardagens fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enkel fiskrätt som sköter sig själv. Perfekt en vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda grädden med tomatpuré, hummerfond, riven ingefära, pressad vitlök och Maizena i en skål.
  3. Skala och riv morötterna. Ansa och strimla purjon. Lägg morötter och purjo runt fisken i formen. Salta och peppra. Häll över såsen och strö på riven parmesan. Tillaga mitt i ugnen 30 min.
  4. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.