Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas varma limesås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergott till fisk och skaldjur. Tips: Tillsätt lite kokosmjölk för en mer exotisk smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och vispa i mjölet. Tillsätt mjölken och låt koka upp. Tjocknar såsen fort, sänk värmen och tillsätt lite vatten.
  2. Riv skal från de båda limefrukterna och pressa sedan limesaften i såsen.
  3. Krydda och servera med fördel till fisk och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.