Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellstuvning till varma mackor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättesmarrig stuvning med en del kalorier... =0)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kantarellerna med den finhackade gula löken tills dom blir riktigt torra. Rör ut mjölet med vispgrädden, och häll i kastrullen.
  2. Häll i den finhackade skinkan. Stuvningen ska bli riktigt tjock, så den inte rinner av mackorna i ugnen sen. Häll i den finhackade persiljan. Smaka av med vitpeppar, och salt om det behövs. Skinkan är ju salt, och osten, så det behövs inte alltid att man saltar extra.
  3. Smöra formfranskorna lätt och klicka upp på bröden. Strö riven pizzaost över och gratinera i ugnen. 225 grader i ca 10-12 minuter. Servera med ett salladsblad och en tomatskiva.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Wiola 9 oktober 2009

    Gott -- Lätt---Super- till ett glas vin en Fredag-kväll Wiola

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.