Varm macka recept

Laddar...
Din sökning gav 287 träffar
Fransk getost-, nöt- och fruktkak..

Salta kakor är mycket populär i Frankrike. De är super-enkla att göra och kan anpassas beroende på vilka matrester du har i ditt kylskåp - följ bara grundreceptet och var kreativ med fyllningarna!


Vacker soppa

Vacker rödbetssoppa. Servera gärna med goda mackor, vi serverade chevréost, valnötter och honung som gottat till sig ovanpå lite svartbröd i ugnen. Perfekt.

Förlorade äggtrattmackor

En helt underbart smakfull varm macka. Kräver lite pyssel och planering för att allt ska bli klart samtidigt. Vill man inte ha flytande gula så förlorar man ägget någon minut till. Trattkantareller..


Skink- och olivbröd

Smakar utmärkt till en kopp te under den kalla årstiden eller till ett glas svalt rosévin under den varmare delen av året.

Halloncurd

Himmelskt god halloncurd och jag äter den genom att hänga vid kylskåpet eller bre på mackan!
Brytbröd med tomat, rödlök och ti..

Ett härligt, gott och fluffigt brytbröd som har piffats till med tomat, rödlök, timjan och olivolja. Hur gott som helst!! Och även väldigt lätt att baka ihop :-) Passar alldeles utmärkt att ha på ..Ägg i bröd - baconspecial

Ägg i bröd gör jag ofta som frukost i en stekpanna. Här vidareutvecklade jag den till en god varm macka. Gick snabbt och lätt att lägga ihop och smakade ypperligt. Ett tips är att använda stora for..Kryddpurjosmörkräm till mycket

Ett härligt kryddsmör med massor av användningsområden på 10 minuter. Uppfanns för att användas till bakpotatis. Upptäckte att det även är ett härligt kryddsmör till all fisk eller kött. Grillat so..