Varm macka recept

Laddar...
Din sökning gav 392 träffar

Korvmacka
Korvmacka

Snabb o enkel kvällsmacka. Gör den i smörgåsgrill. Man kan givetvis variera ingredienserna i mackan. Låt fantasin flöda....... så gott.


Varm smörgåstårta, vegetarisk
Varm smörgåstårta, vegetarisk

God form av varm jättemacka som räcker till 4-6 personer. Skulle bjuda på nåt för en tid sen och det fanns några vegeterianer med så då fick jag improvisera fram denna vegetariska variant.

Varma kebabmackor
Varma kebabmackor

Enkelt och gott som passar lika bra till barnkalaset som till fyllekäk. Överbliven tacofärs går utmärkt att använda istället.Babs' goda kantarellmacka
Babs' goda kantarellmacka

En helt fantastisk smörgås, där man kan använda antingen färsk eller konserverad svamp, där kantarellerna kan bytas ut mot champinjoner och där man själv kan styra hur nyttig rätten ska vara, men fram..


Agis nattmacka
Agis nattmacka

Så kommer kvällen - och man är lite hungrig igen! Vilken tur att man kvällen före bakade ett gudagott bröd som det bara är att lägga en sillbit på. Mängden mjöl kan variera lite beroende på potatisens..


Lyxig äggmacka med bacon och ost
Lyxig äggmacka med bacon och ost

En mycket god och matig äggmacka som passar utmärkt till lunchen. Snälla, ni som sparar/läser mina recept! Jag uppskattar att ni gör det och skulle gärna ta emot lite kommentarer också!! Och även..


Pubmacka
Pubmacka

Ordet "fest" kan ha många olika betydelser. Det behöver inte alltid vara stort och vräkigt med bästa linneduken, matsilver, finporslin och en massa folk. Lika ofta kan det vara en rejäl och matig mack..


Varma äppelmackor
Varma äppelmackor

Dessa smörgåsar är allt annat än nyttiga, men så fantastiskt goda! :-) Passar som mellanmål, fika, efterrätt
Mayas klassiska kantarellmacka
Mayas klassiska kantarellmacka

Detta har jag ätit så länge jag kan minnas, åtminstone varje år när man plockar kantareller var det detta som gällde! Och vi håller traditionen igång! :) En riktigt smarrig lunch!

Pepparmacka
Pepparmacka

En macka som kan bli som en hel måltid. Den är stark, men god. Tänk på att INTE dricka kaffe eller något som är varmt till. Du ska dricka något som är kallt. Krydda försiktigt.


Grillad dubbelmacka med crabsticks
Grillad dubbelmacka med crabstick..

Det här är en perfekt liten, god och knaprig munsbit att inleda en middag med. Den kan också serveras som liten supérätt eller lätt lunch. Till en redd soppa passar den utmärkt som tillbehör.