Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta på hönökaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod, snabblagad kvällsmat! Servera med en god blandsallad! Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen med margarinet. Tillsätt övriga ingridienser. Låt allt puttra på svag värme i ca 10-15min. (späd ev med 1 dl vatten.) Lägg samman 2 hönökakor till en rundel på en bakplåtsklädd plåt. Fördela köttfårsröran över.
  2. Skiva tomaterna och lägg runt kanterna. Strö över basilikan eller oreganon, sist osten. Gratinera i 225 grader i 10 minuter tills osten smält och fått en fin färg.
  3. Vill du att den ska räcka till ca 8 port. gör den i dubbla lager!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.