Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm avocadosoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbar soppa. Lätt att göra. Kan ätas som förrätt eller ensamrätt tillsammans med ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet och lägg i hönsbuljongtärningen. Kör i en mixer: avocadoköttet, dillen, purjolöken och vitlöksklyftorna. Häll över detta i den varma buljongen så det blir varmt. Tillsätt 2 dl crème fraiche. Smaka av med citronsaft ,peppar och örtsalt. Häll upp i 4 soppskålar. Lägg en klick crème fraiche i varje tallrik och lägg på räkorna. Garnera med lite dill. Njuuut!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • cittaprazama 28 augusti 2009

    Har lagat denna idag och den blev fantastiskt god =) Hade litet mer avocado och vitlök än i receptet och detta blev en 10-poängare

  • 13342 25 september 2010

    Går soppan att frysa tro????

  • TanyaD 31 december 2012

    Jätte god, men den blev besk, kan det varaså, att man ska hacka purjolöken och inte mixa?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.