Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En supergod och väldigt mättande förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175-200 grader. Blanda salt, socker, salladskrydda och torkad basilika. Strö detta över tårtan. Skär tomaterna i små tärningar. Skär purjolöken i tunna ringar och strimla basilika bladen.
  2. Lägg på tomat, purjolök och basilika. Sätt in tårtan i ugnen i ca 15 min eller tills den är mjuk och krämig i mitten. Kolla med en provsticka. Servera brietårtan varm med olika sorters kex. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maguand 13 oktober 2008

    Denna tårta har snabbt blivit en storfavorit hos mig och i min bekantskapskrets! Har både serverat den i mitten på bordet som tilltugg när man sitter och umgås med goda vänner, och som del i buffé.

  • julisten 15 april 2012

    Den här är en vinnare! Jag tog dock inget extra salt andra gången jag gjorde den. Klart bra för att sitta länge och umgås runt bordet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.