Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Choklad med mörk choklad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Alltid lika gott...doftar så ljuvligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och lägg i botten på en kopp. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll mjölken över chokladen men spar skummet. Rör om tills chokladen smält och skeda på skummet.
  2. Servera gärna med vispad grädde, en klick glass eller marshmallows överst i koppen. Prova att smaksätta med pepparmynta, chilipeppar, vanilj eller apelsin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.