Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm cocktailtårta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här goda smörgåstårtan fick jag av en jobbarkompis för många år sen. Vi har ätit och bjudit på den ofta, man har nästan alltid ingredienserna hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 6 brödskivor i en ugnsäker form.
  2. Blanda fyllning 1: Hacka och bryn löken, häll över tomaterna, grädden och paprikan hackad i bitar. Bred fyllningen över bröden.
  3. Blanda smör och persilja och bre på 6 brödskivor och lägg dem uppepå tomatfyllningen.
  4. Lägg över 6 brödskivor till och blanda mosade kokta ägg med majonäs, skivad purjolök och den rökta kaviaren och bred fyllningen över bröden. Över ägg och majonäsfyllningen brer man på 2 hårt vispade äggvitor.
  5. Sätt in tårtan i 200 grader i 20 minuter, tills den blir gyllenbrun.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.