Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm gubbe

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

"Varm gubbe" som kvällsmacka, vickning, förrätt, mellanmål eller soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Hacka ägg, ansjovis, rödlök och persilja. Tillsätt keso och nymalen svartpeppar och blanda väl.
  3. Fördela röran över kavring eller mörkt fullkornsbröd.
  4. Fördela riven smakrik ost, t ex västerbotten, över mackorna.
  5. Gratinera i ca 10 minuter, tills osten fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.