Varm gubbe

"Varm gubbe" som kvällsmacka, vickning, förrätt, mellanmål eller soppan.

Varm gubbe
Källa: ICA Buffé
Uppladdad av: MrsC
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

4 mackor

2 hårdkokta ägg
½ -1 burk ansjovis (à 125 g)
½ rödlök
1 kruka persilja
1 dl keso
1 krm nymalen svartpeppar
4 skivor kavring eller mörkt fullkornsbröd
2 dl riven smakrik ost, t.ex. västerbotten

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
5531
Sparat:
79

Gör så här

Sätt ugnen på 225°C.

Hacka ägg, ansjovis, rödlök och persilja. Tillsätt keso och nymalen svartpeppar och blanda väl.

Fördela röran över kavring eller mörkt fullkornsbröd.

Fördela riven smakrik ost, t ex västerbotten, över mackorna.

Gratinera i ca 10 minuter, tills osten fått färg.

LIKNANDE RECEPT

av Marre73
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
av Mariej
över 2 månader
av remmen5
över 2 månader
av Marre73
över 2 månader
av Marre73
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader