Varm gubbe

"Varm gubbe" som kvällsmacka, vickning, förrätt, mellanmål eller soppan.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Varm gubbe

Gör så här

Sätt ugnen på 225°C.

Hacka ägg, ansjovis, rödlök och persilja. Tillsätt keso och nymalen svartpeppar och blanda väl.

Fördela röran över kavring eller mörkt fullkornsbröd.

Fördela riven smakrik ost, t ex västerbotten, över mackorna.

Gratinera i ca 10 minuter, tills osten fått färg.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Mackor, Ägg, Ansjovis, Röd lök, Persilja, Keso, Svartpeppar, Kavring, Riven ost
Visningar:
5678
Sparat:
79

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Bearnaisesås
över 2 månader
Pulled pork-tac
över 2 månader
Minipizzor
över 2 månader
Risotto
över 2 månader
Caesarsallad
över 2 månader
Kryddigt fröknä
över 2 månader