Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm lamm och matvetesallad med päron och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En nyttig och väldigt god rätt som bara blir bättre dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

Koka mathavren enligt anvisning men minska något på tiden. Fräs paprika, chilifrukt, korv i slantar och blomkål någon minut. Häll i mathavren och fräs ihop. Tillsätt ost och tomater. Svalna något. Blanda dressingen och häll den över salladen. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.