Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm lövbiffmacka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Höstmacka med skogens guld.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred leverpastejen på skivorna. Strimla köttet. Ansa och skiva svampen. Fräs köttet gyllene. Krydda. Ta upp köttet. Fräs svampen i matfett tills vätskan kokat in. Lägg tillbaka köttet och tillsätt crème fraiche. Låt koka upp och puttra i några minuter. Smaka av med salt, peppar, konjak, soja och kapris. Fördela över smörgåsarna, strö över ost.
  2. Ställ in i ugnen ca 10 min 225 grader.
  3. Knaperstek baconet och lägg på de nygratinerade mackorna och garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.