Har du ont om tid men vill ändå ha mättande kvällsmat med mycket smak? Då är dessa härliga skinksmörgåsar ett perfekt alternativ.
Instruktioner
- Sätt på ugnens grill. Klä en bakplåt med aluminiumfolie.
- Hetta upp olivoljan på medelvärme i en stekpanna. Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Skär dem i stora tärningar och fräs dem under omrörning ca 5 minuter. Krydda med oregano och peppar. Ta bort stekpannan från värmen.
- Blanda 1/3 av de färska paprikatärningarna med philadelphiaosten och pepparroten. Blanda väl.
- Bred ostblandningen på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan och fäst dem med tandpetare. Lägg skinkrullarna på den förberedda plåten med skarven nedåt.
- Grilla skinkan tills den börjar bli gyllene, ca 5 minuter. Vänd en gång. Lägg upp brödet på tallrikar. Lägg skinkan på brödet. Portionera resten av paprikan ovanpå. Ta bort tandpetarna och servera genast.
Publicerat den
3 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar