Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm potatis- och spenatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här potatissalladen är väldigt god till varmrökt lax. Prova får ni se...

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen i generöst saltat vatten. Häll av vattnet, ånga av och låt svalna något. Strimla salladslöken tunt. Dela eller skiva potatisen, beroende på storlek, i mindre bitar. Blanda ljummen potatis, salladslök och babyspenat med dressingen som du har skakat ihop. Blanda väl. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.