Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God sommarmat! med härlig sälta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen, rädisor och blomkål och häll i en skål. Stek aubergin, zuccini och svamp och häll bland de övriga grönsakerna. Häll därefter över vinägretten och rör om. Sen smular du över 100 g grönmögelost och blandar ner 1-2 dl finhackad basilika och ringlar över 2 msk olja, sen dags att servera!
  2. Passar bra till grillat kött och en god sallad :-) Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.