Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm räksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Eget påhitt då jag tröttnade lite på vanlig citronsås till laxen. Tog lite av varje som fanns i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär purjon i ringar, fräs den i smör utan att den tar färg. Tillsätt creme fraiche, grädde, vitt vin, hummerfond, fiskbuljongtärning och dill. Låt koka i 5 min. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner räkorna och låt dom bli varma, dom får inte koka för då blir dom sega och tråkiga. Servera med lax eller er egen favoritfisk samt kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.