Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En enkel, mättande och samtidigt festlig rätt att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

1. Hacka löken och fräs den i lite margarin. Hacka tomaterna och paprikan och låt allt småputtra i pannan. Tillsätt salt och creme fraich. När massan svalnat bred ut den på första brödskivan. 2. Blanda och bred persiljesmöret på den andra brödskivan. 3. Koka och hacka äggen, strimla purjolöken. Blanda kaviar, majonäs, purjo och äggen. Vispa vitan till hårt skum och vänd ner den i majonäsblandningen. Bred ut en fjärdedel av blandningen på den tredje brödskivan. Bred ut resten av smeten över hela tårtan. Strö rikligt med riven ost över hela tårtan. Gratinera i ugnen 250 grader 10 min . Servera omedelbar med sallad och en kall öl. Fyllningarna går utmärkt att göra dagen före.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.