Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel och god när det är ont om tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Hacka bacon och skiva purjolöken. Värm en stekpanna och lägg i bacon och champinjoner. Fräs några minuter tills det har fått fin färg. Häll i purjon och fräs ytterligre en minut. Ta pannan från värmen och blanda i creme fraichen. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg en bit hönökaka på plåt med bakpapper. Lägg på hälften av baconröran. Lägg på nästa hönökaka och resten av baconröran. Lägg på en tredje hönökaka på vilken du lägger skivad tomat, ost och salladskrydda (eller annan som passar). In i mitten av ugnen 10 minuter eller tills osten smält och fått fin färg. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.