Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbereddes med fördel dagen innan så att den blir saftig.
  2. Brödet bredds med smörgåsmargarin. Bryn löken och skinkan. Vispa grädden och blanda med Creme fraichen, smaksätt med ketchupen. Lägg två skivor hönökaka till en rundel. Lägg på en tredjedel av gräddblandningen och därefter hälften av skink/lökfräset. Gör likadant på nästa lager. På översta lagret läggs gräddblandningen, skivad tomat och ost. Strö på rikligt med svartpeppar och chilipulver ovanpå osten. Förberedes dagen innan. Gräddas i 225 grader, 15 minuter lågt ner i ugnen. Serveras med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.