Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta med hönökaka

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Krämig och god. Blev en favorit direkt!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bacon och purjolöken i mindre bitar. Fräs i en stekpanna och tillsätt sedan paprikan. Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. Lägg upp två halvor på en plåt. Lägg hälften av fyllningen på första lagret. Lägg på två halvor till och bre på resten av fyllningen och lite av osten. Lägg på dom sista två halvorna och strö på osten. Man kan även ha lite tomat under osten om man vill det! Grädda i 10 min på 200 grader.
  2. Kika gärna in på min blogg där jag har fler recept!! http://vea88.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • lilltimbe 22 januari 2011

    Hej! Provade göra denna ikväll.. men den blev så himla rinnig, ens att jag använde vanlig creme fraiche.. Men jag ger ändå en femma för alla här tyckte om den så mkt! Även jag :) MVH Lilltimbe

  • gustavanton 29 januari 2011

    den blev fantastiskt god man ska bara tänka på att blanda i cremefraiche när den frästa purjon och baconet har blivit kallt då rinner den inte toppen god

  • gustavanton 29 januari 2011

    den blev fantastiskt god man ska bara tänka på att blanda i cremefraiche när den frästa purjon och baconet har blivit kallt då rinner den inte toppen god

  • Madame-Edith 30 januari 2011

    En favorit för hela familjen, bra jobbat syrran!

  • sommarmalva 31 januari 2011

    Har ätit den här varma smörgåstårtan flera gånger och den är jättesmarrig! Det är även gott med skivade tomater ovanpå!

  • marielouice 21 februari 2011

    Den kan jag rekommendera varmt! Är kanon god,+++++++++

  • bjuranna 25 september 2011

    God! Även dagen efter..

  • aliice 7 januari 2012

    Jättegod! Hönökakan passade väldigt bra!

  • Lena 10 mars 2012

    Det här blev en klar favorit. Du får en stark femma av oss

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.