Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm strömmingslåda med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott! Passar utmärkt som ensamrätt eller till buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º .
  2. Klipp bort ryggfenan på sillfiléerna och skölj dem noga. Lägg filéerna med köttsidan uppåt och strö på salt och dill. Rulla ihop filéerna med köttsidan inåt och lägg dem tätt i en smord ugnssäker form.
  3. Vispa grädden och blanda med pepparrot, citronskal och vitpeppar. Bred blandningen över fisken. Strö över ströbrödet och grädda sillen i ugnen, ca 20 minuter.
  4. Dekorera med dillen och servera strömmingslådan med kokt potatis. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.