Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm tacotårta på landgångsbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Verkligen en absolut favorit!!! Perfekt att ha på kalas, uppskattas av såväl barn som vuxen. .

Ingredienser

Instruktioner

  1. FYLLNING 1 Blanda crème fraiche med 5 dl ost FYLLNING 2 Cheesedip eller mjukost, ( jag har endast gjort med cheesedip.)
  2. Bryn färsen och blanda i kryddmixen, späd med lite vatten men inte för mycket så det blir ”såsigt”. Lägg 4 landgångsskivor på en plåt, bred på fyllning 1 Lägg ytterligare 4 skivor ovanpå och bred ut ca hälften av färsen. Lägg till sist på 4 skivor bröd och bred på fyllning 2 och resten av färsen.
  3. Dekorera med nachos runt om (har du oliver så hacka eller dela dem och lägg på köttfärsen), skiva tomaterna och lägg på, strö till sist på den rivna osten.
  4. Värm i ugnen 225 grader i ca 15-20 minuter till osten fått gyllenbrun färg.
  5. Servera med t.ex. Sallad, jalapeno, tacosås, oliver och nachos

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • helgor 9 maj 2011

    Supergod!! Och enkel! Blir perfekt att bjuda på när det blir kalas!

  • katrin10 10 januari 2013

    Kanongod. Mina gäster ville ha receptet. /Katrin

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.