Varma mackor recept

Laddar...
Din sökning gav 84 träffar

Mina gräddstuvade varma kantarell..

Det är svår att få till mängden, testa dig fram vi har alla olika smak.. Lika så blir det ju till hur många personer receptet baseras på, vill du ha det som förrätt är receptet till 5 personer, som ..Matiga varma mackor -

Detta recept har mamma klippt ut från en gammal damtidning för länge länge sedan. Kan tänkas vara en märklig kombination men är oväntat gott. Snabbt, lätt, billigt och hyfsat nyttigt.
Snabba morgonlimpor

Härligt mjuka och saftiga limpor som man bakar ihop snabbt och smidigt. Dessa limpor ska inte förjäsas, utan de jäser i ugnen samtidigt som ugnstemperaturen ökar! Limporna går alldeles utmärkt att ..


Traditionell mjukkaka - i stekpan..

Mjukkakor...ja dessa underbart goda bröd...det väcker barndomsminnen och nostalgi hos mig! Jag har verkligen saknat dessa godingar och vad kunde bli bättre än att jag hittade receptet på dessa mjuk..


Malins frukostbröd

Eget recept. Ett gott och snabbt bröd med smak av aprikos, valnötter och kardemumma. Är också fyllt med nyttigheter för magen. Påminner mycket om scones.


Matiga bullar

Matiga och goda bullar att ha till frukosten, picknicken, buffèn eller vad man nu önskar. Tack vare den relativt långa jästtiden och allt knådande blir bullarna väldigt fluffiga. Mycket omtyckta av bå..


Piadina

Piadina romagnola är ett italienskt crêpesliknande bröd, en specialitet från norra Italien, mer exakt från regionen Emilia-Romagna. Det urspungliga och traditionella receptet säger att man borde använ..Kycklingtoast med kantareller

Uppfann denna toast när jag råkade ha en halv grillad kyckling kvar. Hittade samtidigt en påse frysta förvällda kantareller sen i somras. Resultatet blev en ren lyxupplevelse.

Festbröd från Makedonien

Detta är ett släktrecept från Makedonien från Kjell Damstedt på Cerealia, som i sin tur fått det av goda vänner i Grekland. Läckert till varje måltid, med sitt innehåll av fetaost speciellt till goda ..

Fralla med vallmofrön

Här kommer ett recept på en väldig lättgjord fralla! TIPS! För den som älskar frasiga kanter... Stjälp upp de nygräddade bröden ur formarna och ställ åter in i ugnen ett par minuter utan form. T..