Varma mackor grader recept

Laddar...
Din sökning gav 54 träffar

Mina gräddstuvade varma kantarell..

Det är svår att få till mängden, testa dig fram vi har alla olika smak.. Lika så blir det ju till hur många personer receptet baseras på, vill du ha det som förrätt är receptet till 5 personer, som ..Matiga varma mackor -

Detta recept har mamma klippt ut från en gammal damtidning för länge länge sedan. Kan tänkas vara en märklig kombination men är oväntat gott. Snabbt, lätt, billigt och hyfsat nyttigt.
Snabba morgonlimpor

Härligt mjuka och saftiga limpor som man bakar ihop snabbt och smidigt. Dessa limpor ska inte förjäsas, utan de jäser i ugnen samtidigt som ugnstemperaturen ökar! Limporna går alldeles utmärkt att ..


Traditionell mjukkaka - i stekpan..

Mjukkakor...ja dessa underbart goda bröd...det väcker barndomsminnen och nostalgi hos mig! Jag har verkligen saknat dessa godingar och vad kunde bli bättre än att jag hittade receptet på dessa mjuk..


Malins frukostbröd

Eget recept. Ett gott och snabbt bröd med smak av aprikos, valnötter och kardemumma. Är också fyllt med nyttigheter för magen. Påminner mycket om scones.


Matiga bullar

Matiga och goda bullar att ha till frukosten, picknicken, buffèn eller vad man nu önskar. Tack vare den relativt långa jästtiden och allt knådande blir bullarna väldigt fluffiga. Mycket omtyckta av bå..

Kycklingtoast med kantareller

Uppfann denna toast när jag råkade ha en halv grillad kyckling kvar. Hittade samtidigt en påse frysta förvällda kantareller sen i somras. Resultatet blev en ren lyxupplevelse.


Fralla med vallmofrön

Här kommer ett recept på en väldig lättgjord fralla! TIPS! För den som älskar frasiga kanter... Stjälp upp de nygräddade bröden ur formarna och ställ åter in i ugnen ett par minuter utan form. T..


Häxögon

Servera de varma Häxögonen tillsammans med tillbehören som frukost eller som lätt kvällsmål eller med stekta tomater, stekt bacon, stekt korv.


Påhittebröd

En matbrödsdeg som går lätt att forma till egna påhittiga bullar. Kul när man bakar med barnen.Skink- och olivbröd

Smakar utmärkt till en kopp te under den kalla årstiden eller till ett glas svalt rosévin under den varmare delen av året.