Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

fylld barkis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Detta är en variant istället för varma mackor. Riktigt smarrigt kan jag lova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en stuvning av mjöl margarin grädde och kryddor. Häll i räkorna eller svampen.
  2. Gröp ur barkisen.Spara locket. Häll i stuvningen. Lägg på locket & lägg barkisen i en långpanna & lägg på skivad ost .
  3. Grädda ca 10 min mitt i ugnen i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • syrranbyrran 10 mars 2008

    Vad är en barkis? Är det fransbröd eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.