Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma mackor med bacon, skinka och purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Goda, matiga mackor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv osten grovt eller använd färdigriven ost. Strimla skinka och bacon ganska fint. Stek baconstrimlorna lätt i torr stekpanna så det mesta av fettet smälter bort.
  2. Skölj och strimla purjolöken fint. Blanda ost med skinka, stekt avsvalnad bacon, purjolöksstrimlor, grillkrydda och lökpulver.
  3. Fördela blandningen på vitt formbröd och gratinera mitt i 225 graders varm ugn i 6-8 min eller till diss att ostblandningen smält och fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.