Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma ostsnibbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du är viktväktare ger dessa 4 points per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Kantskär brödskivorna. Lägg ost på 4 av brödskivorna och täck med resten av brödskivorna. Skär varje dubbelsmörgås korsvis till 4 trianglar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Vispa ihop ägg, mjölk och lite svartpeppar. Häll blandningen över brödet och grädda snibbarna i ugnen tills äggstanningen har stelnat och smörgåsarna fått fin färg, ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.