Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma tunnbrödsnittar med skinka och parmesan

(16 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till förrätt eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran.
  2. Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. Plasta in och lägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Skär i bitar, och ställ dem i en ugnsform.
  3. Baka på 200°C i ca 5-6 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (16)

  • prinsessan69 22 november 2008

    mmmm............gott.....

  • kattfnatt 28 november 2008

    mmmm... låter smaskens...

  • Lena 2 december 2008

    Detta ska jag prova till helgen åter kommer med en kommentar. (men låter så gott) Mvh Lena

  • mumsbit 31 december 2008

    mums det var kanon gott!

  • Safia 2 januari 2009

    Hade inte samma fyllning men det blev iallafall en succé hos oss!

  • viralottan 18 april 2009

    Jättegott, men det krävdes 2 dl yoghurt för att binda ihop röran. Mums mums :)

  • tile 12 april 2010

    Detta fick jag i lördags som tilltugg, o gud va gott !!!!!!!!!

  • Rumpkullan 14 december 2010

    Prövade det här receptet när jag buzzade för Zetas parmesanost. Åh, va gott det var! :-)

  • shage 28 december 2010

    Det här va jätte gott :)

  • sseheha 16 april 2011

    Jättegoda!

  • Gul13 26 april 2011

    Tack för ett supergott tilltugg. Mycket uppskattade även av min superduper kräsna och misstänksamma svägerska.

  • cajolkpg 4 december 2011

    Serverade dessa på en buffé härrom veckan och det uppskattades av alla!!!

  • ankkan79 5 januari 2012

    Super god förrätt rekommenderas starkt 5 stjärnor

  • pihal 29 januari 2012

    Hej Har prövat dina varma tunnbrödsnittar , dom blev otroligt goda , så tack för receptet. Fast jag hade inte yoghurt hemma så jag bytte till creme fraiche. En 4:a i betyg.

  • lmk 18 april 2012

    Gjorde dessa som ett av alternativen på påskbuffen. Men så goda dom var! Jag tog dock vanlig källar rökt skinka. Supergoda, spec till en kall öl. Dom var goda att värma i micron till frukost dagen efter oxå

  • awretman 7 februari 2013

    Supergoda drinktilltugg. Kommer att göra dessa igen!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.