Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varmrökt lax med citronstekta potatis och romsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker och lättlagad sommarmat. Jag serverar den med avokado, gurka och tomater. Man kan använda annan rom än stenbitsrom om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, gräddfil och stenbitsrom. Tvätta citronen noga och riv skalet i såsen. Pressa ur saften och blanda i. Salta och peppra.
  2. Skiva potatisen och stek skivorna gulbruna i smör. Salta och peppra och pressa citronsaft över.
  3. Ta bort skinnet och benen av laxen och lägg upp snyggt. Servera med citronskiva, gurka, tomat och gärna avokado

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.